Novinka
Sušené plantain banánky ve veganské hořké čokoládě pouze s kokosovým cukrem.
154
Novinka
Mrazem sušené maliny ve veganské bílé čokoládě a lehce pikantní díky...
151
Barevné lyo maliny: bílá, žlutá, červená, zelená, modrá, fialová, černá v...
118
Lyo malina v alpské bílé čokoládě s pravou vanilkou.
1
Lyo malina v alpské hořké čokoládě 83%.
82
Lyo malina v alpské bílé čokoládě s pravou vanilkou, acai a 100% modrou...
76
Lyo malina v alpské bílé čokoládě s pravou vanilkou a se 100% modrou spirulinou.
2
Lyo malina v alpské ruby čokoládě.
79
Lyo malina v alpské bílé čokoládě s pravou vanilkou, kurkumou a 100% modrou...
73
115
Lyo jahodový plátek v bílé alpské čokoládě s pravou vanilkou.
85
88
Vychutne si to pravé ovoce v lahodné čokoládě! Ovoce sušené mrazem, lyofilizované, drží plnou chuť. Co Lyofilizace znamená? Jedná se o proces, při kterém dochází k vysušení a odstranění vody ze suroviny za extrémně nízké teploty a tlaku. Výsledkem je surovina, která je vzhledově velmi podobná té čerstvé, avšak má mnohem nižší hmotnost a dokonale křupavou konzistenci, kterou si hned při prvním zakousnutí zamilujete.